ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 17 ساله )

سلام روز بخیر. من دانش اموز رشته تجربی هستم علی رغم اینکه باید مطالعه زیادی داشته باشم یه سری عادت های غلط من رو از درس خوندن دور میکنه. به یه راهنما نیاز دارم تا همه این عادت های بد رو کنار بذارم. عادت دارم همه رو راضی نگه دارم. حرف همه برام مهمه. خییییلی زود رنج و احساسیم و... نیاز دارم به یه مشاور که همه چی رو براش بگم و راهنماییم کنه. من توی سنی هستم که اختیارم دست خودم نیست و پیش مشاور رفتنم هم همینطور. و علی رغم سنم اصلا با مادرم راحت نیستم و اون هم با من راحت نیست هر وقت هم حالم بده و نیاز دارم یکی به حرفهام گوش کنه خودش رو میزنه به نفهمیدن. یا اگه گوش کنه به جای راهنمایی کردن همش میگه من گفتم اینکار رو کن گفتم فلانی دوست خوبی نیست یا میگه پاشو خودت رو جمع کن. اینها همه ش مسخره بازیه. تو رو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم؟


مشاور (خانم قربانی)

سلام و وقت بخیر عرض میکنم خدمت شما همراه گرامی سایت راسخون
مقداری از مشکلات کنونی شما ناشی از تحولات دوره نوجوانی و بلوغ شماست. اینکه نمیتوانید با مادرتان ارتباط خوبی داشته باشید یا او همراهی مورد انتظار شما را نشان نمیدهد هم از این مساله نشات میگیرد. با مرور زمان شرایط بهتر خواهد شد. البته بهتر است از مشاور مدرسه تان بخواهید که در طی جلسه ای در مورد خصوصیات نوجوانی و لزوم توجه به نوجوان و نوع برخوردها با ایشان صحبت کرده و آگاهی های ایشان را افزایش دهد. در مورد نوع رفتارهای خودتان نیز توصیه میکنم ابتدا اعتماد به نفس خود را تقویت کنید و سپس به چند اصل در زندگی ملتزم شوید.
1- خودتان را به اندازه دیگران دوست داشته باشید.
2- احترام به خود منافاتی با احترام به دیگران ندارد. پس ابتدا به خودتان و سپس به دیگران احترام بگذارید.
3- خودگذشتگی یک انتخاب است و باید بر اساس توان باشد. هیچکس نمیتواند شما را مجبور کند.
4- لطف و محبت و کمک به دیگران نیز بر اساس از خودگذشتگی تعریف میشود و زمانی فرد باید به ان اقدام کند که به هیچ وجه توقع جبران نداشته باشد و آسیب هم برایش ایجاد نکند و البته همراه با لذت باشد.
5- ارزشمندی شما به وجود شماست پس نیازی نیست که با باج دادن ارزش را خریداری کنید. توجه به این نکات سبب میشود که کمتر خود را اسیر انفعال نمایید البته بهتر است مهارتهای ارتباط موثر را هم آموزش ببینید.
در پناه حق و عاقبت بخیر باشید.